Ingredients (sudėtis): Nardostachys jatamansi
Sertifikatai: Agriculture Biologique, Qualite France, HECT, HEBBD
Chemotipas: Beta- Gurjunene
Kilmės šalis: Nepalas
Kvapas: salsas, kiek panašus į pačiulių, valerijonų
Distiliuotos šaknys
Įspėjimas: laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Po naudojimo buteliuką sandariai uždaryti. Vengti patekimo į akis.
Gamintojas: Laboratoire Altho. Pietų Prancūzijos Gaskonės provincijos širdyje įsikūrusi įmonė gamina itin aukštos kokybės gaminius iš kruopščiai atrinktų žaliavų. Profesinė etika pagrįsta pagarba gamtai ir žmogui. Produkcija prekiaujama Prancūzijoje, Čekijoje, Italijoje, Ispanijoje, Danijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Lenkijoje Japonijoje ir kitose pasaulio šalyse.