Auricularia auricula priklauso ausiagrybių genties grybų rūšiai, auga ir ant gyvų, ir negyvų medžių vidutinio klimato ir atogrąžų regionuose visame pasaulyje. Šis grybas yra ypač populiarus Rytų Azijoje, ypač Kinijoje, Japonijoje ir Korėjoje. Kinija yra didžiausia A. auricula-judae augintoja. Mūsų parduodamas ausiagrybis yra užaugintas išskirtinai tik Europos Sąjungoje.
Ausies formos grybas yra tamprios, guminės konsistencijos, rudos/rusvos spalvos. Jis gali užaugti iki 10 cm skersmens. Šis grybas yra dažnai naudojamas kinų virtuvėje, ypač sriubose ir „stir fry“ patiekaluose. Paruoštas grybas yra švelnaus, šiek tiek saldaus skonio ir traškios tekstūros.
Sudedamosios dalys: 100% ausiagrybio (Auricularia auricula) grybų milteliai, iš ekologinio ES ūkio
Sertifikuota pagal: LT-EKO-001
Vartojimo instrukcija: 1/2 arbatinio šaukštelio ryte ir 1 arbatinis šaukštelis vakare.
Miltelius galima dėti į skysčius arba į maistą. Rekomenduojama užpilti 50C-70C temperatūros vandeniu, pamaišyti, kelias minutes palaukti, ir pakartotinai pamaišius išgerti.
Geriausias iki: žr. ant pakuotės
Laikymo sąlygos: laikyti originalioje pakuotėje (sausoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25 °C temperatūroje).
Grynasis kiekis: 100 g
Polisacharidų kiekis: >=30%