0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Susijusios prekes

SpausdintiEl.paštas
Acerolos vaisių sultys su minkštimu, Rabenhorst, 450ml

„Rabenhorst“ acerolos vaisių sultys su minkštimu, natūraliai turtingos vitamino C. Dienos porcijoje 25 ml sulčių yra 250 mg natūralaus vitamino C, kas sudaro 313% RMV*. Vieno butelio sulčių užtenka 18 dienų.

Kaina: 9,98 €
Aprašymas

Šių sulčių sudėtyje mažiausiai 99% acerolos vaisių (kraštuotojų malpigijų) grynų sulčių ir minkštimo. Sultys išspaustos iš šviežių acerolos vaisių, tik iš labai aukštos kokybės žaliavos. Pagamintos ne iš koncentrato. Nepridėta cukrų ar kitų saldiklių (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų), be jokių konservantų, be dažiklių ar kitokių priedų. Ypač švelni pasterizacija. Tinka veganams.

Acerolos vaisiai – vienas iš vaisių, turinčių didžiausią vitamino C kiekį (30 kartų daugiau nei citrinose). 100 ml sulčių yra 1000 mg natūralaus vitamino C, kas sudaro 1250% vitamino C RMV (*referencinė maistinė vertė suaugusiajam).

1 šaukštas acerolos sulčių (15 ml) atitinka 150 mg vitamino C (188% RMV*).

Puikiai tinka mitybai praturtinti. Ypač rekomenduojamos esant padidėjusiam vitamino C poreikiui, pvz., didelis fizinis krūvis, emocinė ir protinė įtampa, stresinės situacijos, rūkymas.

Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, padeda mažinti nuovargį, apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, gerina geležies absorbciją. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Tamsaus stiklo butelyje. Dėžutėje yra matavimo indelis. Prieš naudodami gerai suplakite. Atidarius butelį laikyti sandariai uždarytą šaldytuve, suvartoti per 14 dienų.

„Rabenhorst“ daugiau nei 200 metų patirtis ir meistriškumas sulčių gamyboje atsispindi kiekviename jų žingsnyje! Pradedant nuo kruopščiai atrinktų, kokybiškų žaliavų iki išpilstymo. Švelnus sulčių apdorojimo būdas užtikrina aukštą kokybę, sultyse išsaugomos naudingos medžiagos.

Sudedamosios dalys: acerolos vaisių (malpigijų) minkštimas, acerolos vaisių (malpigijų) milteliai.

Maistinė vertė (100g):
Energinė vertė 106 kJ/25 kcal
Riebalų <0.5 g
iš jų sočiųjų <0.1 g
Angliavandenių 4.6 g
iš jų cukrų 4.6 g
Skaidulinių medžiagų <0.5 g
Baltymų <0.5 g
Druskos <0.01 g
Vitamino C 1000 mg (1250% RMV)


RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiajam.

Neseniai žiūrėjote