Kosmetinis ekologiškas šalto spaudimo japoninių kamelijų sėklų aliejus. Visų tipų odai. Japoninių kamelijų (Camellia Japonica) sėklų aliejus naudojamas odos, plaukų bei nagų priežiūrai. Tinka ir maistui.
Aukso spalvos, lengvos tekstūros aliejus. Japonijoje yra vadinamas grožio puoselėjimo paslaptimi. Rekomenduojamas dažytiems, nualintiems, sausiems ir šiukštiems plaukams, pleiskanojančiai galvos odai. Skatina plaukų augimą ir kondicionuoja plaukus.
Minkština ir drėkina sausą, nudegusią saulėje odą, tinka strijų prevencijai, suaugusiųjų ir vaikų masažams. Gali būti naudojamas kaip losjonas po skutimosi, kūno aliejus.
Sudėtis: šalto spaudimo Camelia Oleifera aliejus
Gamintojas: Ölmühle Solling GmbH, Vokietija